Rólunk

A tenisz egy nagyszerű sport, nem véletlenül tartozik a világ minden táján a legnépszerűbb sportok közé.  Szórakoztatva mozgat meg, nem csak fiatal, de idős korban is űzhető, igen kicsi a sérülés veszély, és kevés szervezéssel is rendszeresen űzhető, hiszen csak egy partner kell hozzá, és egy teniszpálya. A csapatmunka híveinek a páros játék kínál további izgalmakat. A tenisz bármely korban elkezdhető!

A tenisziskola közel 15 éve foglalkozik gyermekek és felnőttek teniszoktatásával. Ez alatt a hosszú idő alatt a tenisz iránti szeretetünk mit sem változott, viszont mélyrehatóan megismerhettük az oktatás szépségét is! Nagyszerű dolog, amikor egy gyermekből versenyző  lesz, vagy gyakorlott hobbi játékos, esetleg egy felnőttből lelkes amatőr. Kitartó tanítványainknak fejlődnek, nem csak a fizikai képességei, de a mentális készségei is, ezáltal nő az önbizalmuk, ami hatással van az egész életükre. Kinyílik előttük a teniszvilág kapuja, amelyhez több millió ember tartozik világszerte.

A tanfolyami oktatás során két elvet tartunk szem előtt: Egyrészt szeretnénk ha a teniszezés anyagilag is vállalható lenne egy átlagos budapesti család számára, ezért 4 – 6 fős kis csoportokba szervezzük tanítványainkat, és olyan módszereket, feladatokat, eszközöket alkalmazunk amelyek ennél a létszámnál is hatékony tanulást biztosítanak. Ez irányban folyamatosan fejlesztjük edzői tudásunkat, nem csak a magyar de az angol nyelvű szakirodalmat is felhasználva.
Másrészt az oktatás során igyekszünk mindenkinek magas színvonalú, professzionális minőséget nyújtani, akkor is ha hobbi teniszezőről van szó, és akkor is, ha versenyzőről van szó. Az alapokat mindenkinél ugyanúgy fektetjük le, az elmélyültebb gyakorlati tudást a magasabb heti edzésóraszám eredményezi.

Szeretettel várjuk Önt is! Jöjjön és tegye próbára szakértelmünket!

Tenisz foglalkozásaink helyszíne: 1183 Budapest, Thököly út 5. (SZAC Focipálya mellett)

 

 

Az oldal cookiekat használ. This site uses cookies.