Nyílt nap és Bókay – Kupa

NYÍLT NAP

Időpont: 2017.augusztus 27. vasárnap 14.00 – 17.00

Helyszín: 1183 Thököly út 5. (SZAC foci pálya mellett)

Szeretettel várunk minden napközis táborozót és családját, 2017 augusztus 27-én vasárnap nyílt napunkra.

A nyílt nap keretében lehetőséget biztosítunk a családoknak, felnőttnek és gyerekeknek egyaránt, hogy kipróbálják a teniszezést. Ehhez pályát, ütőt, és labdát biztosítunk ingyenesen. Semmilyen előzetes jelentkezésre nincs szükség, csak jönni kell! : )

 

Bókay Kupa

A nyílt nap keretében rendezünk egy teniszversenyt (Bókay – kupa), a táborozó gyermekek számára. A táborozó gyermekek a foglalkozások során megismerkedtek a piros labdás, és a narancs labdás tenisz szabályaival, megtanulták, hogy hogyan kell játszani. Teniszversenyünkön ilyen mérkőzéseket kell játszaniuk a gyermekeknek, játékvezető vezetésével, a teniszversenyek megszokott szabályai szerint. A győzteseket kupával (I.hely) és éremmel (I-III.hely) jutalmazzuk, és minden résztvevő oklevelet és édes jutalmat kap a verseny végén. Ütőt adunk!

Nevezés: A nevezéshez emailt kell írni ide: p.tenisziskola@gmail.com. Kérjük megírni a gyermek nevét, születési idejét, és egy telefonos elérhetőséget. Mi minden jelentkezőt besorolunk abba a kategóriába, amelyikbe kora és tudása alapján való.

A versenyre a nevezési díj: 2500,- Ft / fő

 

 

You may also like...

Az oldal cookiekat használ. This site uses cookies.